mini urn glas ovale druppel met zachte parelmoerglans

mini urn glas ovale druppel met zachte parelmoerglans

De mini urn glas ovale druppel met zachte parelmoerglans is een prachtige glazen mini urn in de vorm van een druppel. Er zijn twee kleuren leverbaar op dit moment, blauw en ivoor. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met ongeveer 60 ml as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is niet zichtbaar in deze druppel van buitenaf.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars. Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur.
Van deze urn zijn ook andere varianten verkrijgbaar zoals bol urnen en een ovale druppelvorm.

Vergelijk

Product Description

Deze mini urn glas ovale druppel met zachte parelmoerglans is een niet doorzichtige glazen mini urn met prachtige kleurschakeringen.
Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur.
Deze kleine druppel is een klein sierlijk as-gedenkornament in de vorm van een druppel.

mini urn glas ovale druppel met zachte parelmoerglans

Dit prachtige as-gedenkornament is verkrijgbaar in een kleurencombinatie van blauwtinten of ivoortinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf.

Aan de binnenzijde bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. Het as-gedenkornament is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar.  Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Deze urnen zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Deze lijn is ook te krijgen in bol urnen en druppelvormen.
Prachtig idee als gedenkgeschenk.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Inhoud

0,06 L

Kleur

ivoor

Afmeting

14 cm

129.00

Compare