zilveren hanger RWS 011 met collier see you

zilveren hanger RWS 011 met collier see you. Mooi hangertje waarin as of haar van een dierbare verwerkt kan worden in hars op kleur van uw keuze. U stuurt de as naar ons op en wij verwerken het. Daarna wordt het gedenksieraad aangetekend naar u verstuurd. Of u haalt het sieraad op. Wilt u bij het vulproces aanwezig zijn dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Zilveren hangertje, ovaal.

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

zilveren hanger RWS 011 met collier see you

zilveren hanger RWS 011 met collier see you

Prachtig zilveren hanger met collier. De lengte van het colliertje is 45 cm met het tussenoog op 42 cm waardoor u het collier nog korter kunt dragen. Dit sieraad wordt aan de voorkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als  See You dealer gedaan worden. U stuurt de as of het haar naar ons op en wij verwerken het naar uw wens. Daarna wordt het as sieraad aangetekend naar u retour gestuurd. U kunt het sieraad ook ophalen. Wilt u aanwezig zijn bij het vulproces? neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • inclusief collier
  • ook verkrijgbaar in goud, wit-goud en rose-goud

Afmetingen:

  • hangertje is 7 mm bij 5 mm
  • collier 42 + 3 cm

Dit sieraad is als een mini urn. Als de as van een dierbare na crematie verdeelt gaat worden onder meerdere familieleden of vrienden, is dit een mooie oplossing. Iedereen kan een gedeelte as dicht bij zich bewaren.

Ook als de as verstrooit wordt is het mooi om toch een kleine herinnering aan diegene te bewaren.

Wij adviseren altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval u het sieraad verliest.

 

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

139.00595.00

Hars kleur

Vergelijk