zilveren gedenkring RG 028 met zirkonia

zilveren gedenkring RG 028 met zirkonia. Prachtig vormgegeven met hars in de kleur naar uw keuze!

LET OP! Prijzen van rosé goud, wit goud en geelgoud zijn indicatief. Bij bestelling wordt de dan geldende prijs doorgegeven.

Vergelijk

Beschrijving

zilveren gedenkring RG 028 met zirkonia. Mooie ring waarin de as met hars op kleur verwerkt kan worden in de ring. Als mooi aandenken aan uw dierbare.

zilveren gedenkring RG 028 met zirkonia

Zilveren ring met zirkonia. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf. Dit kan door ons als See You dealer verzorgd worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as zelf langs brengt of de as opstuurt. Wij sturen het sieraad altijd aangetekend naar u retour. U kunt het sieraad ook ophalen. Wij maken dan graag een afspraak met u.

Samenvatting:

  • kan door ons als  See You dealer gevuld worden
  • ook verkrijgbaar in goud met diamant ( goudprijzen altijd op aanvraag!!)
  • 2 aparte ascompartimentjes

Afmetingen:

  • De breedte van de ring is 5 mm

 

Wij raden iedereen aan om een beetje as apart te houden voor het geval het sieraad verloren wordt. Daarnaast is het aan te raden om de sieraden niet te dragen tijdens sporten, schoonmaken en zwemmen om inwerking van zweet, chloor of bijtende stoffen te voorkomen en het sieraad mooi te houden.

Er is een garantie van 2 jaar op de sieraden, welke met certificaat verkocht worden.

 

Extra informatie

Materialen

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

Steensoort

Zirkonia

159.001,915.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk