Zegelring vingerafdruk 453 S see you

Zegelring vingerafdruk 453 S see you. Persoonlijke zegelring die zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden. U mailt de vingerafdruk naar info@urnenhemel.nl en de afdruk wordt gelaserd in de ring.

Silver Signet ring

Vergelijk

Beschrijving

zegelring vingerafdruk 453 S see you. Persoonlijke ring voor zowel mannen als vrouwen met de vingerafdruk van een dierbare.

zegelring vingerafdruk 453 S see you

Zilveren zegelring 453 S. De vingerafdruk wordt in het sieraad gelaserd. De lijntjes van de vingerafdruk worden dan mooi diep in het sieraad gelaserd zodat u de lijntjes ook werkelijk kunt voelen.

Hoe verstuur ik mijn vingerafdruk
De vingerafdruk die u graag door ons in het sieraad gelaserd wil hebben mag u naar ons mailen : info@urnenhemel.nl met vermelding bestelnummer en naam. We zouden graag een zo duidelijk mogelijke foto willen ontvangen. Het liefst een foto die gemaakt is met uw smartphone. De digitale scan kan vaak in zijn originele bestand ge-upload worden. Daar hoeft geen foto van gemaakt te worden met uw smart phone.

U ontvangt dan van ons direct een bevestiging dat de vingerafdruk door ons ontvangen is

Deze ring kan dus heel persoonlijk gemaakt worden voor u of voor iemand waar u veel om geeft. U draagt de herinnering altijd bij u aan diegene die u zo moet missen.

Unieke code
De originele afdruk wordt niet door ons bewaard. Alleen onze geretoucheerde tekening die hoort bij uw opdracht wordt bewaard. Iedere opdracht krijgt een unieke code. Wanneer u aangeeft van die zelfde tekening nog een afdruk te wensen kunt u die code doorgeven en kunnen we ‘m daar altijd op terug vinden. De code staat op uw garantie certificaat die u ontvangt samen met uw sieraad. We adviseren om het garantiecertificaat goed te bewaren

Samenvatting:

  • Verkrijgbaar in zilver of goud.
  • Vingerafdruk wordt gelaserd.
  • ook beschikbaar in goud, rose goud en wit goud
  • Deze ring is niet ontworpen om as in te verwerken

Afmetingen:

  • 7 mm breed

 

herinneringssieraad, fingerprint, afscheid

 

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

279.002,339.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk