zegelring RG 053 see you

zegelring RG 053 see you. Zegelring die zowel door vrouwen als mannen gedragen kan worden. Deze kan gevuld worden met een symbolische hoeveelheid as of haar van een dierbare. Deze draagt u zo dicht bij u.

U stuurt de as naar ons op en wij verwerken het naar wens. Daarna wordt de ring aangetekend naar u verstuurd. Ook kunt u het sieraad ophalen of bij het vulproces aanwezig zijn. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zilveren zegelring, rechthoek

Vergelijk

Beschrijving

zegelring RG 053 see you. Prachtige zegelring die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Er kan as of haar in verwerkt worden in harskleur naar keuze.

zegelring RG 053 see you

Zilveren zegel ring, rechthoek. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt de as naar ons opsturen en dan verwerken wij het volgens wens. Daarna versturen wij de ring aangetekend naar u. U kunt ook bij het vulproces aanwezig zijn. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • ook verkrijgbaar in goud
  • kan ook gevuld worden met haar
  • voor deze ring met vingerafdruk zie artikelnummer 453 S

Deze ring is als een mini urn. Als de as van een dierbare na creamtie verdeelt wordt onder de verschillende familieleden of vrienden is dit een mooie oplossing. U bewaart de herinnering dicht bij u. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn als een kleine hoeveelheid bewaard wordt.

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

195.002,445.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

    Reset options
    • 0 €
Vergelijk