schakelarmband gedenksieraad BG 012 see you

schakelarmband gedenksieraad BG 012 see you. Deze armband is verkrijgbaar in goud, witgoud, zilver en rose goud. Het kan gevuld worden met as of haar in hars op kleur naar keuze.

Vergelijk
Categorie├źn: ,

Beschrijving

schakelarmband gedenksieraad BG 012 see you. Prachtige armband waarin as of haar verwerkt kan worden in hars op kleur naar keuze.

schakelarmband gedenksieraad BG 012 see you

Schakelarmband. Bovenop het zilveren stuk kan de armband gevuld worden met as of haar. De schakelarmband is verkrijgbaar in geelgoud, ros├ęgoud of witgoud en wordt voor u op de juiste polsmaat gemaakt. U kunt de armband helaas niet zelf vullen met as. Dit kan door ons als See You dealer voor u verzorgd worden met onze speciale hars. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as of haar zelf wilt afgeven bij onze showroom of dat u het opstuurt. Ook kunt u veelal wachten op uw sieraad en het meteen na het vullen meenemen. Vraagt u naar de mogelijkheden!

Door op het as-compartiment te drukken opent u het slot.

Polsmaat opmeten:

Om de armband op de juiste maat te kunnen maken hebben we uw aangesloten polsmaat nodig (net achter de knokkel). De polsmaat kunt u het beste opmeten met een meetlint. Wij houden er rekening mee dat we extra speling moeten berekenen zodat de armband voor u comfortabel zit. De armband wordt dus altijd voor u op maat gemaakt.

Samenvatting:

  • Kan door ons als See You dealer voor u gevuld worden
  • Schakelband wordt voor u op maat gemaakt
  • Ook verkrijgbaar in goud. Prijs op aanvraag
  • Ook geschikt voor haar in te verwerken

Afmetingen

  • 1 cm breed

Dit gedenksieraad is ideaal als de as verder verstrooit wordt of de as wordt verdeelt onder meerdere familieleden of vrienden. Een klein beetje as is al genoeg voor dit gedenksieraad.

579.00

Hars kleur

Vergelijk