ronde manchetknopen RL 007 SC see you

ronde manchetknopen RL 007 SC see you. Persoonlijke manchetknopen die gevuld kunnen worden met as of haar van een dierbare na crematie. U stuurt de as of haren naar ons op en wij verwerken het naar wens en in de harskleur naar keuze. Daarna sturen wij het sieraad aangetekend naar u op. Ook kunt u zelf het sieraad ophalen of bij het vulproces aanwezig zijn in onze showroom. Neemt u contact met ons op over de mogelijkheden.

Zilveren manchetknopen, rond.

Vergelijk

Beschrijving

ronde manchetknopen RL 007 SC see you. Persoonlijke manchetknopen met as of haar van een dierbare verwerkt in een harskleur naar keuze.

ronde manchetknopen RL 007 SC see you

Zilveren manchetknopen, rond. De manchetknopen worden aan de voorkant zichtbaar gevuld met as of haar door middel van onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer verzorgd worden. U stuurt de as of haren naar ons op en wij verwerken het naar wens. Daarna sturen wij de sieraden aangetekend naar u op. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn in onze showroom? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden.

Samenvatting:

  • Ook verkrijgbaar in goud
  • Kan door ons als See You dealer voor u gevuld worden
  • Verkrijgbaar per paar
  • Voor de manchetknopen met vingerafdruk zie artikelnummers 421, 422 en 423

Afmetingen:

  • Diameter van 16 mm

Deze ronde manchetknopen zijn als een mini urn. De as van een dierbare kan na crematie verdeelt worden onder meerdere familieleden of vrienden. Ook na verstrooiing van de as is het fijn om toch een symbolische hoeveelheid as te bewaren, dicht bij je te hebben.

Wij adviseren altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval u het sieraad verliest.

195.00

Hars kleur

Vergelijk