Ronde dieren ashanger AP 003 B-ASH

Ronde dieren ashanger AP 003 B-ASH. Zilveren hanger, rond met pootafdrukje. Het pootafdrukje van uw dierbare huisdier wordt in het sieraad gelaserd. We kunnen het pootje vergroten of verkleinen zodat het precies in de gewenste hanger past. U kunt er ook nog voor kiezen om het pootafdrukje te vullen met as of haar.

Zilveren pootafdruk hanger met as

Vergelijk

Beschrijving

Ronde dieren ashanger AP 003 B-ASH.  Deze asbedel met pootafdruk, waarin u de as of vacht van uw huisdier in kunt bewaren.

Ronde dieren ashanger AP 003 B-ASH

Zilveren hanger, rond met pootafdrukje. Het pootafdrukje van uw dierbare huisdier wordt in het sieraad gelaserd. We kunnen het pootje vergroten of verkleinen zodat het precies in de gewenste hanger past. U kunt er ook nog voor kiezen om het pootafdrukje te vullen met as of haar.

Heeft u geen pootafdrukje van uw eigen huisdier beschikbaar? Dan kunnen we een standaard pootafdrukje in het sieraad laseren.

Tijdens het bestelproces mag u aangeven wanneer u het sieraad graag wil ophalen. De sieraden worden door See You gelaserd. Zodra de gewenste lasergravering er in zit sturen wij de bestelling naar Urnenhemel. Zij zullen dan z.s.m contact met u opnemen zodat u het sieraad kunt ophalen.

Het pootafdrukje dat u graag door ons in het sieraad gelaserd wil hebben mag u op deze pagina uploaden.

De originele pootafdruk wordt niet door ons bewaard. Alleen onze geretoucheerde tekening die hoort bij uw opdracht wordt bewaard. Iedere opdracht krijgt een unieke code. Wanneer u aangeeft van die zelfde tekening nog een sieraad met afdruk te wensen kunt u die code doorgeven en kunnen we ‘m daar altijd op terug vinden. De code staat op uw garantie certificaat die u ontvangt samen met uw sieraad. We adviseren om het garantiecertificaat goed te bewaren.

Deze hanger wordt geleverd exclusief collier. Zie ‘Colliers’ voor de verkrijgbare colliers.

Samenvatting:

  • kan bij ons als See You dealers opgehaald worden
  • exclusief collier
  • verkrijgbaar in goud
  • mogelijkheid om een naam en/of datum te laseren op de hanger
  • tevens geschikt voor haar

Afmetingen:

  • 15 mm breed
  • 21.5 mm lang (inclusief hangoog)

 

asbedel, crematie, cremeren, dierenurn

195.00

Hars kleur

    • (max file size 128 MB)
Vergelijk