Ring ROR 001 S Zilver see you

Ring ROR 001 S Zilver see you. Zilveren ring. Prachtige ring met veel detail waarin in de hars as of haar verwerkt kan worden. De hars is in vele kleuren te krijgen.

UITLOPENDE COLLECTIE!

Vergelijk

Beschrijving

Ring ROR 001 S Zilver see you. Prachtige ring uit een serie bredere ringen. In de ring kan as of haar verwerkt worden met de hars op kleur.

UITLOPENDE COLLECTIE

Ring ROR 001 S Zilver see you

Zilveren ring. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de bovenkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as zelf wilt afgeven in de showroom of dat u het as opstuurt. Ook is er een mogelijkheid om te kijken bij het vullen. U neemt het sieraad dan direct mee naar huis. Als u niet wenst te kijken dan sturen wij het sieraad altijd aangetekend naar u toe nadat het gereed is.

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • ook verkrijgbaar in goud
  • mocht uw maat er niet tussen zitten, dan kan deze vaak wel speciaal voor u gemaakt worden. Neem dan contact met ons op via info@urnenhemel.nl.

Afmetingen:

  • 8 mm breed

In deze serie zijn verschillende ringen te verkrijgen. Kijkt u bij de andere ringen en maak uw keuze. De ene heeft meer detail dan de andere ring.

 

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

Deze ring is als een mini urn. De as van een dierbare die verdeelt wordt onder meerdere familieleden of vrienden kan zo bewaard worden. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn een symbolische hoeveelheid as te bewaren.

Ook raden wij af om het sieraad te dragen bij douchen, zwemmen, schoonmaken en sporten. Dit kan de glans aantasten en de kans op verliezen van het sieraad is groter.

 

175.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk