Ring rond RG 012 see you

Ring rond RG 012 see you. Fijn ringetje waarin de as of haren van een dierbare verwerkt kunnen worden in hars op kleur naar keuze. Ook als aanschuifring te gebruiken bij andere ringen.

U stuurt de as of haren naar ons op en na verwerking daarvan sturen wij het sieraad aangetekend naar u retour. Ook kunt u zelf de as of haren brengen en eventueel aanwezig zijn bij het vulproces. Informeert u naar de mogelijkheden bij ons.

Vergelijk

Beschrijving

Ring rond RG 012 see you. Fijn ringetje wat gevuld kan worden met as of haren van een dierbare in hars op kleur naar keuze.

Ring rond RG 012 see you

Zilveren ring, rond. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as opstuurt en wij de ring aangetekend aan u retourneren na verwerking. U kunt ook de as zelf brengen of zelfs bij het vulproces aanwezig zijn. Deze ring wordt ook wel gebruikt als aanschuif ring. Doordat het hartje bovenop de scheen ligt, kan hij makkelijk bij een andere ring aangeschoven worden. De RG 001 t/m RG 004, RG 011, RG 012 en RG 016 zijn ook geschikt om met elkaar te combineren.

Deze ring is als een mini urn. de as van een dierbare die verdeelt wordt onder meerdere familieleden of vrienden kan zo bewaard worden. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn een symbolische hoeveelheid as te bewaren.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • ook verkrijgbaar in goud
  • In kindermaten verkrijgbaar
  • as ring
  • aanschuifring

Afmetingen:

  • 6 mm diameter
  • scheen van de ring is 2.5 mm breed

Wij adviseren om een kleine hoeveelheid te bewaren voor het geval u het sieraad verliest. Ook raden wij af om het sieraad te dragen bij douchen, zwemmen, schoonmaken en sporten. Dit kan de glans aantasten en de kans op verliezen van het sieraad is groter.

 

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

89.00649.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk