Ring parelrand RG 018 see you

Ring parelrand RG 018 see you. Prachtige ring met parelrand ( geen echte parels) waarin de as of haren van een dierbare verwerkt kunnen worden in de hars op kleur naar keuze.

U stuurt de as of haren naar ons op en na verwerking daarvan sturen wij het sieraad aangetekend naar u retour. Ook kunt u zelf de as of haren brengen en eventueel aanwezig zijn bij het vulproces. Informeert u naar de mogelijkheden bij ons.

Vergelijk

Beschrijving

Ring parelrand RG 018 see you

Ring parelrand RG 018 see you

925 Zilveren ring met parelrand. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de bovenkant gevuld met as of haar en wordt vermengd met onze speciale hars op kleur naar keuze. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as of haren wilt opsturen waarna wij na verwerking het sieraad aangetekend naar u versturen. Of dat u de as zelf brengt of zelfs bij het vulproces aanwezig bent. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Deze ring is als een mini urn. de as van een dierbare die verdeelt wordt onder meerdere familieleden of vrienden kan zo bewaard worden. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn een symbolische hoeveelheid as te bewaren.

Samenvatting:

  • Kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • Verkrijgbaar in goud
  • Tevens geschikt voor zowel moedermelk als haar in te verwerken
  • gedenksieraad
  • herinneringssieraad
  • asring

Afmetingen:

  • 4 mm brede scheen
  • kop van de ring is 9.5 mm breed

Wij adviseren om een kleine hoeveelheid te bewaren voor het geval u het sieraad verliest. Ook raden wij af om het sieraad te dragen bij douchen, zwemmen, schoonmaken en sporten. Dit kan de glans aantasten en de kans op verliezen van het sieraad is groter.

Extra informatie

Materialen

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

139.00919.00

Wissen

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk