ring met zirkonia RG 010 see you

ring met zirkonia RG 010 see you. Persoonlijk as sieraad waarin de as of haren van een dierbare verwerkt kunnen worden in de harskleur naar keuze.

U stuurt de as of haren naar ons op en wij verwerken het naar wens. Daarna sturen wij het sieraad aangetekend naar u op. Wilt u het zelf ophalen of aanwezig willen zijn bij het vulproces, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vergelijk

Beschrijving

ring met zirkonia RG 010 see you. Persoonlijke ring waarin de as of haren van een dierbare verwerkt kunnen worden in een harskleur naar keuze.

ring met zirkonia RG 010 see you

Zilveren ring met zirkonia. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt de as of haren op sturen naar ons en dan verwerken wij dat naar wens. Daarna sturen we het sieraad aangetekend naar u op. U kunt ook zelf om de sieraden komen of aanwezig zijn bij het vulproces. Neemt u contact op met ons voor de mogelijkheden?

Samenvatting

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • ook verkrijgbaar in goud met diamant/zirkonia
  • mooi om bij uw trouwring aan te schuiven of te combineren met anderen aanschuifringen. Het as-compartiment zit bovenop de scheen van de ring. Dit maakt het mogelijk om de ring tegen anderen ringen aan te dragen.

Afmeting:

  • de scheen van de ring is 2.5 mm breed.

Deze ring is als het ware een mini urn. Als de as van een dierbare wordt verdeelt onder meerdere familieleden of vrienden is dit een mooie oplossing. Iedereen kan een gedeelte van de as dicht bij zich bewaren. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn als er een symbolische hoeveelheid bewaard kan worden.

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

Steensoort

Zirkonia, Diamant

129.001,095.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk