Ring met vingerafdruk 455 S see you

Ring met vingerafdruk 455 S see you

 

PRIJZEN IN GOUD ZEER BINNENKORT BESCHIKBAAR

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Ring met vingerafdruk 455 S see you. Mooie ring waarin u de vingerafdruk of andere gravure naar keuze kunt verwerken.

Ring met vingerafdruk 455 S see you

Vingerafdruk sieraad. Herinneringssieraad. De vingerafdruk wordt op het sieraad gelaserd. Dit is zowel mogelijk met een vingerafdruk die aangeleverd is als vingerafdruk op inkt en als wasafdruk. Uitgebreide informatie omtrent vingerafdrukken vindt u hieronder.

De vingerafdruk wordt in het sieraad gelaserd. De lijntjes van de vingerafdruk worden dan mooi diep in het sieraad gelaserd zodat u de lijntjes ook werkelijk kunt voelen.

Hoe verstuur ik mijn vingerafdruk?
De vingerafdruk die u graag door ons in het sieraad gelaserd wil hebben mag u op deze pagina uploaden. We zouden graag een zo duidelijk mogelijke foto willen ontvangen. Het liefst een foto die gemaakt is met uw smartphone. De digitale scan kan vaak in zijn originele bestand ge-upload worden. Daar hoeft geen foto van gemaakt te worden met uw smartphone.

Unieke code
De originele afdruk wordt niet door ons bewaard. Alleen onze geretoucheerde tekening die hoort bij uw opdracht wordt bewaard. Iedere opdracht krijgt een unieke code. Wanneer u aangeeft van die zelfde tekening nog een afdruk te wensen kunt u die code doorgeven en kunnen we ‘m daar altijd op terug vinden. De code staat op uw garantie certificaat die u ontvangt samen met uw sieraad. We adviseren om het garantiecertificaat goed te bewaren

Samenvatting:

  • ook verkrijgbaar in goud
  • vingerafdruk wordt in de ring gelaserd
  • prijs is inclusief de vingerafdruk
  • PRIJS IN GOUD IS ZEER BINNENKORT BESCHIKBAAR

Afmetingen:

  • breedte van de ring is 4 mm

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

79.00929.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

    Reset options
    • (max file size 128 MB)
Vergelijk