ovale manchetknopen RL 006 SC See You

ovale manchetknopen RL 006 SC See You. Persoonlijke manchetknopen met as of haar van een dierbare die na crematie verwerkt kunnen worden in een harskleur naar keuze.

U stuurt de as of haren naar ons op en wij verwerken het naar wens. Daarna versturen wij ze aangetekend naar u op. U kunt ze ook zelf ophalen in onze showroom of aanwezig zijn bij het vulproces. Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Zilveren manchetknopen, ovaal.

Vergelijk

Beschrijving

ovale manchetknopen RL 006 SC See You. Mooie persoonlijke manchetknopen waarin hars of haar van een dierbare verwerkt kan worden in harskleur naar keuze.

ovale manchetknopen RL 006 SC See You

Zilveren manchetknopen, ovaal. De manchetknopen worden aan de voorkant zichtbaar gevuld met as of haar door middel van onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer verzorgd worden. U stuurt de as naar ons op en wij verwerken het naar wens in het sieraad. Daarna worden ze aangetekend naar u verstuurt. Of u haalt het sieraad zelf op in onze showroom. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn? Vraag dan bij de ons naar de mogelijkheden.

Samenvatting:

  • Ook verkrijgbaar in goud
  • Voor de manchetknopen met vingerafdruk zie artikelnummers 421, 422 en 423

Afmetingen:

  • 12 bij 15 mm

Deze manchetknopen zijn als een mini urn. Als de as van een dierbare verdeelt wordt onder meerdere familieleden of vrienden is dit een mooie oplossing. Ook als de as verstrooit gaat worden dan is het fijn om toch een kleine hoeveelheid van diegene die u zo moet missen te bewaren.

Wij adviseren altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval u het sieraad verliest.

195.00

Hars kleur

Vergelijk