oorbellen RWS 012 see you

oorbellen RWS 012 see you. Persoonlijke oorstekers waarin as of haren van een dierbare verwerkt kunnen worden in een harskleur naar keuze. U stuurt wat as of haren naar ons op en wij verwerken het naar wens. Daarna wordt het aangetekend naar u verstuurd. Ook kunt u de sieraden zelf ophalen of aanwezig zijn bij het vulproces. Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zilveren oorstekers

Vergelijk

Beschrijving

oorbellen RWS 012 see you. Persoonlijke oorbellen waarin as of haar van een dierbare verwerkt kan worden in de hars op kleur naar keuze.

oorbellen RWS 012 see you

Zilveren oorstekers. Dit sieraad wordt aan de voorkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt de as of haren naar ons opsturen en dan verwerken wij het naar wens. Daarna worden de sieraden aangetekend naar u verstuurd. Ook kunt u de sieraden zelf komen ophalen of bij het vulproces aanwezig zijn in onze showroom Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • alleen verkrijgbaar per paar
  • ook verkrijgbaar in goud, wit-goud en rose-goud

Afmetingen:

  • 7 mm bij 4 mm

Deze oorstekers zijn als het ware mini urnen. Als de as van een dierbare na crematie verdeelt wordt onder meerdere familieleden of vrienden is dit een mooie oplossing. U bewaard zo een symbolische hoeveelheid as dicht bij u. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn om een gedeelte van de as nog bij u te hebben.

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

99.00

Hars kleur

Vergelijk