Hanger druppel zirkonia 142 S see you

Hanger druppel zirkonia 142 S see you.

Zilveren hanger met zirkonia hangoog. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as of haar en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealers gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven wanneer  u het sieraad wenst te laten vullen en ophalen.

 

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Hanger druppel zirkonia 142 S see you. Mooie hanger waarin hars op kleur naar keuze met hars verwerkt kan worden.

Hanger druppel zirkonia 142 S see you

Zilveren hanger met zirkonia hangoog. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as of haar en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven wanneer u het sieraad wenst te laten vullen en ophalen. Maak een afspraak in Kattendijke

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden.
  • exclusief collier
  • ook verkrijgbaar in goud met diamant
  • ook geschikt voor haar en moedermelk

Afmetingen:

  • 6.5 mm breed
  • 1.5 cm lang (inclusief hangoog)
  • 4 mm diep

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken.
Mensen ervaren het als prettig om een klein beetje as van hun dierbare bij zich te kunnen dragen. Met dit as sieraad kan dat heel persoonlijk gemaakt worden.
Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar, zodat er altijd wel een sieraad tussen zit wat bij u past en bij de herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Naast as kan er in de meeste gedenksieraden van See You ook een melktandje, moedermelk of haartjes verwerkt worden. Ook dat zijn dierbare herinneringen.

Draag assieraden niet tijdens het douchen, baden, zwemmen of afwassen. Wij adviseren u te allen tijden om een kleine hoeveelheid as te bewaren in geval van een beschadiging of verlies.

 

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

Steensoort

Zirkonia, Diamant

109.00539.00

Hars kleur

Vergelijk