Hanger Dog Tag pootafdruk AP 004 B see you

Hanger Dog Tag pootafdruk AP 004 B see you. Mooie hanger waarop de pootafdruk van uw huisdier gelaserd kan worden.

U stuurt de pootafdruk digitaal op en daarna verzenden wij het sieraad naar u of u komt het ophalen in onze showroom.

Zilveren hanger pootafdrukje

Vergelijk

Beschrijving

Hanger Dog Tag pootafdruk AP 004 B see you

Hanger Dog Tag pootafdruk AP 004 B see you

Zilveren hanger, Dog Tag met pootafdrukje. Het pootafdrukje van uw dierbare huisdier wordt in het sieraad gelaserd. We kunnen het pootje vergroten of verkleinen zodat het precies in de gewenste hanger past. U kunt er ook nog voor kiezen om het pootafdrukje te vullen met as of haar. Zie artikelnummer AP 004 B-ASH.

Heeft u geen pootafdrukje van uw eigen huisdier beschikbaar? Dan kunnen we een standaard pootafdrukje in het sieraad laseren.

Tijdens het bestelproces mag u aangeven of u het sieraad wilt ophalen of dat wij het naar u gaan verzenden. De sieraden worden door see you zelf gelaserd. Zodra de gewenste lasergravering er in zit sturen zij de bestelling naar Urnenhemel. Wij zullen dan z.s.m contact met u opnemen zodat u het sieraad kunt ophalen of wij versturen het naar u.

Pootafdruk digitaal opsturen:

Het pootafdrukje dat u graag door ons in het sieraad gelaserd wil hebben mag u versturen naar info@urnenhemel.nl. We zouden graag een zo duidelijk mogelijke foto willen ontvangen. Het liefst een foto die gemaakt is met uw smartphone, en die mag dan naar ons gemaild worden op ‘ware grootte’.

De originele pootafdruk wordt niet door ons bewaard. Alleen onze geretoucheerde tekening die hoort bij uw opdracht wordt bewaard. Iedere opdracht krijgt een unieke code. Wanneer u aangeeft van die zelfde tekening nog een sieraad met afdruk te wensen kunt u die code doorgeven en kunnen we ‘m daar altijd op terug vinden. De code staat op uw garantie certificaat die u ontvangt samen met uw sieraad. We adviseren om het garantiecertificaat goed te bewaren.

Deze hanger wordt geleverd exclusief collier. Zie ‘Colliers’ voor de verkrijgbare colliers.

Samenvatting:

  • kan bij ons als See You dealer opgehaald worden
  • exclusief collier
  • verkrijgbaar in goud
  • mogelijkheid om een naam en/of datum te laseren op de hanger
  • tevens geschikt voor haar

Afmetingen:

  • 11.20 mm breed
  • 29.8 mm lang (inclusief hangoog)

195.00

Hars kleur

    • (max file size 8 MB)
Vergelijk