Gedenksieraad ring RY 001

Gedenksieraad ring RY 001. 14 Krt geel gouden ring. Prachtig gedenksieraad waarin as of haar verwerkt kan worden in hars op kleur naar keuze.

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Gedenksieraad ring RY 001

Gedenksieraad ring RY 001

Geel gouden ring. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit niet zelf vullen. Dit kan door ons als dealer van See You gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as of haar op wilt sturen of af wilt geven in de showroom in Kattendijke. Wilt u bij het vullen aanwezig zijn? Dat kan. Belt u ons voor een afspraak! Als u niet aanwezig wilt zijn, dan sturen wij het sieraad aangetekend naar u op zodra het gereed is.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgt. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

 

 

Extra informatie

Materiaal

9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

257.00595.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk

Andere suggesties…