gedenksieraad hanger 709 S

gedenksieraad hanger 709 S

Zilveren hanger met zirkonia. Prachtig as sieraad met een kleine herinnering van uw dierbare verwerkt in hars op kleur. Dit kan as of haar zijn of een ander klein aandenken.

Wij vullen het sieraad desgewenst terwijl u wacht. Onze showroom is gelegen in Kattendijke

gedenken, crematie, cremeren, assieraad

Vergelijk

Beschrijving

gedenksieraad hanger 709 S

gedenksieraad hanger 709 S

Zilveren hanger met zirkonia. Dit kettinkje wordt kort gedragen, op zo’n 42 cm. Dit sieraad wordt aan de achterkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer voor u verzorgd worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as wilt opsturen of langs brengen in de showroom in Kattendijke. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Indien u niet bij ons het sieraad ophaalt, versturen wij het sieraad aangetekend naar u op.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • inclusief collier
  • verkrijgbaar in zilver, wit goud geel-goud en rose goud

Afmetingen:

  • Diameter 7,5 mm
  • collier 42 cm

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

Deze mini urn kan gevuld worden met een kleine herinnering na crematie. Als de as verdeelt wordt onder meerdere familieleden of vrienden heeft u toch een tastbare herinnering aan uw dierbare. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een klein deel te bewaren. Zo draagt u uw herinneringen altijd dichtbij.

Na crematie zijn er diverse mogelijkheden om de as te bewaren. Het verwerken van as in een sieraad is een mooi gebaar en wordt door vele mensen als prettig en fijn ervaren. Doordat u uw dierbare dicht bij u op de huid draagt geeft het kracht en geborgenheid.

Wij raden het af om dit sieraad tijdens sporten, zwemmen e.d. te dragen zodat de kans op verlies wordt verkleind. Ook is er anders een kans op verliezen van de glans op het sieraad door inwerking van chloor en zeep.

99.00

Hars kleur

Vergelijk