gedenksieraad hanger 704 W Wit Goud

gedenksieraad hanger 704 W Wit Goud. Rons as sieraad waarin haar of as subtiel verwerkt kan worden in hars op kleur naar keuze.

Wit gouden hanger en collier, rondje.

Vergelijk

Beschrijving

gedenksieraad hanger 704 W Wit Goud. as sieraad waarin na crematie as of haren verwerkt kunnen worden in hars op kleur naar keuze.

gedenksieraad hanger 704 W Wit Goud

Witgouden hangertje met collier + 0.03 ct diamant in witgouden zetkastje. Dit kettinkje wordt kort gedragen, op zo’n 42 cm. Dit sieraad wordt aan de achterkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt het kettinkje ook dragen met de as aan de voorkant. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer voor u verzorgd worden.U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as of haren naar ons verstuurd of af komt geven in de showroom te Kattendijke. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij plannen graag een afspraak met u in. Kunt u het sieraad niet zelf ophalen, dan versturen we het per aangetekende post.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • inclusief collier
  • verkrijgbaar in zilver, wit-goud geel-goud en rosé-goud
  • kan met de as aan de voorkant of achterkant gedragen worden.

Afmetingen:

  • Diameter 7,5 mm
  • collier 42 cm

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgt. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

359.00

Hars kleur

    • (max file size 128 MB) 40 €
Vergelijk