gedenksieraad hanger 704 R Rosé Goud

gedenksieraad hanger 704 R Rosé Goud. Rond as sieraad waarin u as of haren kunt laten verwerken in hars op kleur naar keuze.

Rosé gouden hanger en collier

Vergelijk

Beschrijving

gedenksieraad hanger 704 R Rosé Goud. Rond as sieraad waarin na crematie een beetje as of haar bewaard kan worden in hars op kleur naar keuze.

gedenksieraad hanger 704 R Rosé Goud

Rosé gouden hanger. Dit kettinkje wordt kort gedragen, op zo’n 42 cm. Dit sieraad wordt aan de achterkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt het kettinkje ook dragen met de as aan de voorkant. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer voor u verzorgd worden.U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as of haren wilt opsturen of af wilt geven in de showroom in Kattendijke. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij plannen de afspraak graag met u in. Kunt u niet zelf om het sieraad komen, dan versturen we het aangetekend naar u op.

Samenvatting:

  • kan door de See You dealers gevuld worden
  • inclusief collier
  • verkrijgbaar in zilver, wit-goud geel-goud en rosé goud
  • kan met de as aan de voorkant of achterkant gedragen worden.

Afmetingen:

  • Diameter 7,5 mm
  • collier 42 cm

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgt. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

359.00

Hars kleur

    • (max file size 8 MB) 40 €
Vergelijk