gedenksieraad hanger 702 W Wit Goud

gedenksieraad hanger 702 W Wit Goud. As sieraad in ster vorm waarin na crematie as of haar verwerkt kan worden in hars in kleur naar keuze.

Wit gouden hanger met collier, sterretje.

Vergelijk

Beschrijving

gedenksieraad hanger 702 W Wit Goud

gedenksieraad hanger 702 W Wit Goud

Witgouden sterretje inclusief collier. Dit kettinkje wordt kort gedragen, op zo’n 42 cm. Dit sieraad wordt aan de achterkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt het kettinkje ook dragen met de as aan de voorkant. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer voor u verzorgd worden.U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as of haren wilt opsturen of afgeven in de showroom te Kattendijke. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij plannen graag een afspraak met u in.
Indien u niet om het sieraad kan komen, versturen wij het per aangetekende post.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • inclusief collier
  • ook verkrijgbaar in zilver, wit-goud en rosé goud
  • kan met de as aan de voorkant of achterkant gedragen worden.

Afmetingen:

  • Diameter 7,5 mm
  • collier 42 cm

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgt. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

359.00

Hars kleur

    • (max file size 8 MB) 40 €
Vergelijk