gedenksieraad hanger 701 S

gedenksieraad hanger 701 S. Prachtig sieraad waarin as of haar na crematie bewaard kan worden. De as of het haar wordt in hars op kleur naar keuze verwerkt.

Zo draagt u de herinneringen altijd dicht bij u.

Vergelijk

Beschrijving

gedenksieraad hanger 701 S. Prachtig as sieraad in hart vorm waarin as of haar van een dierbaar iemand of een huisdier in bewaard kan worden.

gedenksieraad hanger 701 S

Zilveren hanger en collier. Dit kettinkje wordt kort gedragen, op zo’n 42 cm. Dit sieraad wordt aan de achterkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt het kettinkje ook dragen met de as aan de voorkant. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer voor u verzorgd worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as wilt versturen naar ons of dat u het wilt afgeven in de showroom in Kattendijke. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij plannen graag een afspraak met u in. Komt u het niet ophalen, dan versturen wij het aangetekend naar u op.

Samenvatting:

 • kan door ons als See You dealer gevuld worden
 • inclusief collier
 • ook verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roségoud
 • kan met de as aan de voorkant of achterkant gedragen worden.

Afmetingen:

 • 7 mm breed
 • 7 mm lang
 • collier 42 cm

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgd. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 14krt geelgoud, 14krt witgoud, 14krt roségoud

99.00359.00

Hars kleur

  Reset options
  • (max file size 128 MB) 40 €
Vergelijk