gedenksieraad hanger 701 R Rosé Goud

gedenksieraad hanger 701 R Rosé Goud. Prachte hanger waarin u as of haar kunt bewaren. Het wordt in hars op kleur naar keuze verwerkt door ons als see you dealer.

Rosé gouden hanger en collier, hartje.

Vergelijk

Beschrijving

gedenksieraad hanger 701 R Rosé Goud, Na crematie kunt u hierin as of haar in hars laten verwerken.

gedenksieraad hanger 701 R Rosé Goud

Rosé gouden hanger inclusief collier. Dit kettinkje wordt kort gedragen, op zo’n 42 cm. Dit sieraad wordt aan de achterkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt het kettinkje ook dragen met de as aan de voorkant. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer voor u verzorgd worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as opstuurt of afgeeft in onze showroom in Kattendijke. Wilt u graag bij het vulproces aanwezig zijn? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij plannen graag een afspraak met u in.
Indien u de as verstuurt, dan versturen wij het sieraad na het gevult te hebben aangetekend naar u op.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • inclusief collier
  • ook verkrijgbaar in zilver, wit-goud en rose-goud
  • kan met de as aan de voorkant of achterkant gedragen worden.

Afmetingen:

  • 7 mm breed
  • 7 mm lang
  • collier 42 cm

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgt. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

359.00

Hars kleur

    • (max file size 8 MB) 40 €
Vergelijk