asbedel 421 SB see you

asbedel 421 SB see you. Prachtig as bedeltje wat wij kunnen vullen met as of haar van een dierbare. Deze wordt verwerkt met hars in de kleur van uw keuze.

U stuurt de as naar ons op en wij verwerken het, waarna we het naar u opsturen per aangetekende post of u komt het sieraad ophalen.

Zilver balletje met as. Als toevoeging voor de 414 s, 415 s, 417 s, 418 s en 419 s.

Vergelijk

Beschrijving

asbedel 421 SB see you. Dit asbedeltje kan toegevoegd worden aan een sieraad. Het wordt gevuld met as of haar in hars in de kleur naar uw keuze. het balletje kunt u aan een schakeltje bevestigen van een ketting of armbandje.

asbedel 421 SB see you

Dit zilveren balletje kunt u toevoegen aan een graveersieraad zoals de 414 s, 415 s, 417 s, 418 s en 419 s. Hier kan een beetje as in verwerken worden. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as of haar en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als  See You dealer gedaan worden. U stuurt de as of haar naar ons op en wij sturen het naar u aangetekend retour of wij geven aan u door wanneer het afgehaald kan worden. Wilt u bij het vulproces aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • Kan bij sieraden 414 s, 415 s, 417 s, 418 s en 419 s toegevoegd worden
  • verkrijgbaar in goud
  • tevens geschikt voor haar

Deze mini urn wordt gebruikt als de as van een dierbare na crematie verdeelt wordt onder meerdere familieleden of vrienden. Ook als de as verstrooit gaat worden kan het fijn zijn toch een gedeelte van de as te bewaren van diegene die zo gemist wordt.

Wij adviseren altijd een kleine hoeveelheid te bewaren voor het geval u het sieraad verliest.

 

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

39.0079.00

Hars kleur

Vergelijk