asbedel 140 S Levensboom

asbedel 140 S Levensboom. Deze ashanger kan gevuld worden met een beetje as of haar in hars op kleur naar keuze. U kunt het hangen aan een ketting van u zelf of u besteld een ketting mee.

Zilveren levensboom medaillon met zirkonia.

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

asbedel 140 S Levensboom. Ashanger waarin as of haar van een dierbare verwerkt kan worden in hars op kleur naar keuze.

asbedel 140 S Levensboom

Zilveren levensboom medaillon met zirkonia.

Dit sieraad wordt zichtbaar aan de binnenkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as naar ons opstuurt of afgeeft in de showroom te Kattendijke. Wilt u aanwezig zijn bij het vullen? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij plannen graag een afspraak met u in. Kunt u niet zelf om het sieraad komen, dan versturen wij het per aangetekende post.

Dit medaillon kan geopend worden en aan de binnenkant gevuld worden met as/haar/ melk-tandjes. Aan de achterkant of op de plek waar normaal gesproken het sieraad gevuld zou worden met as kan een vingerafdruk geplaatst worden.

Samenvatting:

  • Kan door een van de See You dealers gevuld worden
  • Wordt aan de binnenzijde, zichtbaar gevuld
  • Het is mogelijk om een vingerafdruk op de achterkant of binnenkant te plaatsen (i.p.v as)
  • Op zoek naar een collier? tip: 127 S of 128 S
  • Helaas niet verkrijgbaar in goud

Afmetingen:

  • diameter van 2 cm.

Advies:

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgd. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud zirkonia, 14krt geelgoud zirkonia, 18krt geelgoud zirkonia, 9krt witgoud zirkonia, 14krt witgoud zirkonia, 18krt witgoud zirkonia, 9krt roségoud zirkonia, 14krt roségoud zirkonia, 18krt roségoud zirkonia

179.001,645.00

Hars kleur

    Reset options
    • (max file size 128 MB) 115 €
Vergelijk