as ring RG 046 gedenksieraad

as ring RG 046 gedenksieraad. Deze ring kan rondom gevuld worden met as of haar in hars op kleur naar keuze.

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

as ring RG 046 gedenksieraad. Prachtige ring waarin rondom as of haar verwerkt kan worden in hars op kleur naar keuze.

as ring RG 046 gedenksieraad

Zilveren ring, helemaal rondom gevuld. Dit sieraad wordt zichtbaar aan rondom, aan de bovenkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit niet zelf vullen. Dit kan door ons als dealer van See you sieraden gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as of haren wilt opsturen of af wilt geven in onze showroom te Kattendijke. Deze ring wordt ook wel gebruikt als aanschuif ring die gedragen wordt bij bestaande ringen.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • Ook verkrijgbaar in goud
  • Tip: mooi om te combineren met de RG 026, RG 027 en RG 029

Wij willen u er op attenderen altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval het sieraad verloren raakt.

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgd. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud, 14krt geelgoud, 18krt geelgoud, 9krt witgoud, 14krt witgoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 14krt roségoud, 18krt roségoud

129.00565.00

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk