as ring met zirkonia RG015 see you

as ring met zirkonia RG015 see you. Prachtige ring waarin de as, haren of andere kleine herinneringen zoals melktandjes verwerkt kunnen worden in de hars op kleur naar keuze.

U stuurt de as naar ons op en wij verwerken het en sturen de ring aangetekend naar u retour. Ook kunt u zelf de as afgeven en zelfs bij het vulproces aanwezig zijn. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Vergelijk

Beschrijving

as ring met zirkonia RG015 see you

as ring met zirkonia RG015 see you

Zilveren ring met zirkonia. Dit sieraad wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as of haar en wordt vermengd met onze speciale hars op kleur naar keuze. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealer gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as wilt opsturen naar ons waarna wij de ring aangetekend naar u opsturen. Of dat u de as zelf komt brengen en eventueel bij het vulproces aanwezig wilt zijn. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Deze ring is als een mini urn. Als de as van een dierbare onder meerdere familieleden of vrienden wordt verdeelt is het fijn dat iedereen zo een beetje as kan bewaren. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn toch een symbolische hoeveelheid te kunnen bewaren van diegene die zo gemist gaat worden.

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealers gevuld worden
  • ook verkrijgbaar in goud met diamant
  • zilver met zirkonia

Afmetingen:

  • 8 mm diameter van het as-kastje

Wij raden u aan om een kleine hoeveelheid as te bewaren voor het geval u het sieraad mocht verliezen.

Ook raden wij u aan om tijdens schoonmaken, sporten, zwemmen en douchen de ring af te doen. Het zou de glans aantasten door agressieve producten en het maakt de kans op verlies kleiner.

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9 Krt geelgoud, 14 Krt geelgoud, 18 Krt geelgoud, 9 Krt witgoud, 14 Krt witgoud, 18 Krt witgoud, 9 Krt roségoud, 14 Krt roségoud, 18 Krt roségoud

Steensoort

Zirkonia, Diamant

159.001,485.00

Wissen

Hars kleur

Alle maten kleiner dan 50, groter dan 62 en tussenmaten worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken.

Vergelijk