147 Fabergé ei hanger met zirkonia See You

147 Fabergé ei hanger met zirkonia See You. Dit sieraad wordt aan de binnenkant gevuld met as of haar en wordt vermengd met onze speciale hars op kleur naar keuze.

Vergelijk

Beschrijving

147 Fabergé ei hanger met zirkonia See You. as hanger waarin as in hars op kleur gemengd kan worden.

147 Fabergé ei hanger met zirkonia See You

Fabergé ei hanger met zirkonia. Dit sieraad wordt aan de binnenkant gevuld met as of haar en wordt vermengd met onze speciale hars in kleur naar keuze. Het vullen van de hanger kan door ons als See You dealer worden verzorgd. Veelal kan het vullen gedaan worden in uw bijzijn. Vraag hiervoor bij ons naar de mogelijkheden en maak een afspraak. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as wilt afgeven of dat u het opstuurt.

 

Samenvatting:

  • kan door ons als See You dealer gevuld worden
  • exclusief collier
  • ook verkrijgbaar in goud met diamant. De prijzen met diamant zijn op aanvraag.
  • tevens geschikt voor haar en moedermelk

Afmetingen:

  • 27 mm lang inclusief hang-oog

De hanger is als een mini urn. Als de as van een dierbare wordt verdeeld onder meerdere familieleden of vrienden. Dan is het fijn om een gedeelte as te bewaren. ook als de as verstrooit gaat worden is het mooi om een tastbare kleine hoeveelheid te kunnen bewaren en te koesteren.

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9 krt geelgoud, 14 krt Geelgoud, 18 krt Geelgoud, 9 krt Witgoud, 14 krt Witgoud, 18 krt Witgoud, 9 krt Roségoud, 14 krt Roségoud, 18 krt Roségoud

Steensoort

Zirkonia

295.001,749.00

Hars kleur

Vergelijk