145 hartjes medaillon see you

145 hartjes medaillon see you. Prachtig medaillon met hartjes erin verwerkt. Hierin kunt u de as of haar in laten verwerken van uw dierbare in een kleur naar keuze. Er wordt hars in het medaillon verwerkt.

Vergelijk

Beschrijving

145 hartjes medaillon see you. Prachtig medaillon met hartjes waarin as in hars op kleur verwerkt kan worden.

145 hartjes medaillon see you

Hartjes medaillon met zirkonia.

Dit sieraad wordt zichtbaar aan de binnenkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. Het sieraad kan door ons als  See You partner voor u gevuld worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u de as wilt opsturen of langs wilt brengen. Indien u bij het vullen aanwezig wilt zijn kunt u bij ons een afspraak daarvoor maken.

Dit medaillon kunt u openen en kan aan de binnenkant gevuld worden met as/haar/ melk-tandjes. Aan de achterkant of op de plek waar normaal gesproken het sieraad gevuld zou worden met as kan een vingerafdruk geplaatst worden.

Samenvatting:

  • Kan door ons als See You partner gevuld worden
  • Wordt aan de binnenzijde, zichtbaar gevuld
  • Het is mogelijk om een vingerafdruk op de achterkant of binnenkant te plaatsen (i.p.v as)
  • Op zoek naar een collier? tip: 127 S of 128 S
  • Ook verkrijgbaar in goud met zirkonia. Voor goud met diamant s.v.p. prijs op aanvraag.

Afmetingen:

  • diameter van 2 cm.

Dit sieraad is als een mini urn. Mini urnen worden gebruikt als de as van een persoon wordt verdeeld onder meerdere familie leden of vrienden. iedereen heeft dan toch een klein gedeelte van de as in zijn bezit. Ook als de as verstrooit gaat worden is het fijn om een klein deel daarvan te bewaren.

 

Extra informatie

Materiaal

Zilver, 9krt geelgoud zirkonia, 14krt geelgoud zirkonia, 18krt geelgoud zirkonia, 9krt witgoud zirkonia, 14krt witgoud zirkonia, 18krt witgoud zirkonia, 9krt roségoud zirkonia, 14krt roségoud zirkonia, 18krt roségoud zirkonia

179.001,645.00

Hars kleur

    Reset options
    • (max file size 8 MB) 115 €
Vergelijk