Sil Eekman Asketting Tube grijs met zilveren eindstukken

Sil Eekman Asketting Tube met zilveren eindstukken is een buigbare ketting die in meerdere vormen om de hals gedragen kan worden.
In de eindstukken kan as van uw dierbare bewaard worden(gevuld door de goudsmid). De eindstukken kunnen in glanzend of mat zilver gemaakt worden.
U kunt ook kiezen tussen een rechtlopend- of een schuinlopend eindstuk.
Prachtig speels ontwerp van goudsmid Sil Eekman.
Is in meerdere kleuren verkrijgbaar ook met bijpassende armband!

ketting,herinneringssieraad, crematie-cremeren

Vergelijk

Beschrijving

Deze Sil Eekman Asketting Tube grijs met zilveren eindstukken is een flexibele ketting die op verschillende manieren om de hals gedragen kan worden op een prettige manier. Het voelt zacht aan. Sil Eekman tube met zilveren eindstukken

Sil Eekman Asketting Tube grijs met zilveren eindstukken

De asketting sil eekman tube is een flexibele ketting die in diverse kleuren is te verkrijgen. Deze ketting is eventueel te combineren met de sil eekman armband tube die net zo flexibel is en op verschillende manieren te dragen is.

In de eindstukken van zilver kan aan beide kanten een gedeelte as bewaard worden. Het is een mogelijkheid om van twee verschillende personen de as te bewaren. De uiteinden zijn in verschillende vormen( schuin of recht) aan te geven. Ook de afwerking kan variabel namelijk mat of glanzend. Deze armband kan dus heel persoonlijk worden gemaakt naar uw wensen.

U kunt de ketting bestellen en daarna stuurt u de as naar het volgende adres: Urnenhemel De aanwas 4 4474 NK  Kattendijke.
De goudsmid vult de eindstukken zelf en bevestigd de tube met de eindstukken. Daarna wordt de armband naar u verstuurt. Als er as overblijft wordt dat mee teruggestuurd.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, olijf, rood, blauw en bruin

 

 

Extra informatie

uitvoering keuze

,

Eindstuk keuze

Eindstuk recht, Eindstuk schuin

kleur

rood, olijf, blauw, zwart, grijs, bruin

Toepassing

Binnen en buiten

Inhoud

0,10 L

Materiaal

Kunststof, Zilver

Levertijd

3 tot 5 weken

1 beoordeling voor Sil Eekman Asketting Tube grijs met zilveren eindstukken

  1. Tanja de Groot

    Mooie moderne armband. Ruim genoeg voor een normale polsafmeting. Op verzoek heeft men er nog een tekentje opgezet. In het ene sluitstuk zit de as van oma en de andere van opa. Goede communicatie over de band. Nette en vlotte verzendprocedure.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

164.00

Vergelijk