assieraad medaillon hart strass, vulbaar

assieraad medaillon hart strass. Modern medaillon in hartvorm afgezet met strass.
Dit medaillon kan als miniurn gevuld worden met een gedeelte as om bij u te dragen.
Als herinneringssieraad kunt u het ook vullen met een haarlokje, zand of grond van een speciale plaats of minicharms
naar keuze. U kunt het ook cadeau doen aan iemand die u sterkte wilt wensen.
Het medaillon kunt u persoonlijk maken met verschillende minicharms.
Er zijn diverse minicharms in onze webwinkel waardoor u uw medaillon telkens anders kunt stylen.

Vergelijk

Beschrijving

Het assieraad medaillon hart strass, vulbaar is een doorzichtig rond medaillon met aan de rand fijne strass steentjes verwerkt. Het medaillon kan opengeklapt worden. Er zit een magneetsluiting bij de opening.

assieraad medaillon hart strass, vulbaar

In het assieraad medaillon hart kan een kleine hoeveelheid as na de crematie worden bewaard. De as is zichtbaar in het medaillon. Door middel van een klein beetje lijm op de magneetsluiting aan te brengen kan het medaillon niet meer open.
Ook grond of zand van een dierbare plaats kan hierin bewaard worden. een haarlok of babytandjes van een kind is ook een mogelijkheid.
Het assieraad  kent meerdere toepassingen zoals u leest.

Een foto van degene die u mist kan ook als achtergrond in het medaillon worden geplaatst, waarna de as, haarlok of andere herinneringen erbij worden geplaatst.
Het zelf vullen van het as sieraad gaat heel gemakkelijk. Wilt u liever dat wij het doen, kan dat ook. Wij vullen als service uw sieraad met de door u opgestuurde as en sturen het dan aangetekend aan u op.

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken. Ze zijn vaak hol met een schroefsluiting waarin een heel klein beetje as gevuld kan worden waarna de schroef weer dicht gedraaid wordt al dan niet met een beetje lijm. Met de lijm wordt voorkomen dat het schroefje los kan komen door het dragen.

Assieraad hart is  een asbedel in medaillon vorm. Mensen ervaren het als prettig om een klein beetje as van hun huisdier bij zich te kunnen dragen. Met dit as sieraad kan dat heel persoonlijk gemaakt worden.
Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar, zodat er altijd wel een sieraad tussen zit wat bij u past en bij de herinnering aan uw huisdier die u moet missen.

Het bewaren van een plukje haar of vacht, grond van een speciale plaats of klein briefje met lieve tekst kan ook in dit assieraad hart bewaard worden. Ook dat zijn dierbare herinneringen.
Dit sieraad kan gedragen worden aan een ketting of armband als bedel.

Het assieraad is makkelijk zelf te vullen. Er wordt een handleiding meegestuurd en lijm is aanwezig. Mocht u het toch ongemakkelijk vinden om zelf het assieraad te vullen, dan doen wij dat kosteloos voor u.

Het onderhouden van een assieraad in het materiaal RVS is heel eenvoudig met water of een zachte zeep. Draag het sieraad niet in een zwembad of tijdens het sporten. Door zweet of chloor kan het materiaal aangetast worden waardoor het dof kan worden.

as sieraad, miniurn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren

 

Kinderurn, mini urn, as sieraad, medaillon, crematie, cremeren

Extra informatie

Materiaal

RVS

Afmeting

20×20 cm

Kleur

Zilver

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “assieraad medaillon hart strass, vulbaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

43.00

Op voorraad

Vergelijk