Home Pageinformatie over urnenResin urnen is werken met kleur!

Resin urnen is werken met kleur!

juli 7, 2019

Resin art oftewel werken met kunsthars biedt heel veel mogelijkheden.
Angela van ascreations werkt met resin en maakt vele verschillende urnen en mini urnen in de meest uiteenlopende kleuren.

Urnenhemel heeft verschillende urnen in de webwinkel opgenomen die gemaakt worden van kunsthars. Het bijzondere van deze urnen is dat er as maar ook andere gedenkobjecten in kunnen worden aangebracht. Melktandjes, bedeltjes, as, haar, kleine edelsteentjes, etcetera. Deze worden in de hars verdeelt en zijn te zien omdat de kunsthars doorzichtig is.

Er zijn urnen die aan de achterkant ook een asreservoir hebben. Hierin kunnen naast as ook kleine gedenkobjecten worden bewaard. Dit asreservoir wordt afgesloten door een rvs plaatje.

Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Glitter, bloemblaadjes, goldflakes en silverflakes zijn toe te voegen om de urn te verpersoonlijken.

Vanwege de kleurstellingen en diverse toevoegingen worden deze urnen vaak als kinderurn gebruikt. Het gedenken van je kindje is erg emotioneel.
Deze urnen bieden troost, kunnen vastgehouden worden, kunnen gevuld worden met kleine aandenken.

Naast de kinderurnen zijn er ook dierenurnen zoals konijntjes en binnenkort ook vlinders.

Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die resin biedt. Vooral de mogelijkheid om naast as ook haar of andere aandenken in eenzelfde urn te verwerken en zichtbaar te maken is uniek.

Bekijk de mogelijkheden hier voor de little hearts
Bekijk de mogelijkheden hier voor de little stars
Bekijk de mogelijkheden hier voor de little lights.
Op onze site www.urnenhemel.nl vind u ook andere resin urnen.

Tags: , , , , , , ,